Dierenartsen en assistentes

Doenja Boumans Dierenarts

Doenja studeerde af in 2014 aan de universiteit in Gent. Na enkele jaren werkervaring in Guadeloupe en Noord-Frankrijk, startte ze in 2017 bij Ter Rivieren in Deurne. Zij is ook het vaste gezicht in de praktijk van Zoersel.

Doenja legt zich voornamelijk toe op weke delen chirurgie, orthopedie en oftalmologie.

Pieterjan Stuyck Dierenarts

Pieterjan studeerde af in 2013 aan de universiteit in Gent. Na zijn afstuderen deed hij zijn eerste ervaring op in een praktijk in Broechem. Sinds 2016 is hij het vertrouwd gezicht in onze praktijken in Deurne en Wommelgem.

Pieterjan focust zich voornamelijk op internistische geneeskunde en tandheelkunde. Hiervoor volgde hij verschillende binnen- en buitenlandse bijscholingen.

Dimitri Keuten – Dierenarts

Dimitri studeerde af in 2013 aan de universiteit in Gent. Hij startte toen in een praktijk in Reet en sinds 2020 combineert hij dit met het werk bij Ter Rivieren Deurne.

Dimitri breidde de laatste jaren zijn kennis over medische beeldvorming enorm uit. Hij legt zich sterk toe op echografie van hart en organen. Ook interpretatie van RX beelden behoort tot zijn expertise. Daarnaast is hij erg gedreven in cytologie.

Katrien Musschoot – Dierenarts

Katrien studeerde af in 2022 aan de universiteit in Gent. Sindsdien werkt zij deeltijds in de praktijken van Deurne en Wommelgem.

Katrien heeft een bijzondere interesse in medische beeldvorming. Ze verdiept zich momenteel verder in echografie.

Katinka Bracke – Assistente

DaniĆ«lle Dijkmans – Assistente

Ilvi Breugelmans – Assistente