Onze praktijk

Dierenartsenpraktijk Ter Rivieren bestaat uit een enthousiast en gedreven team van dierenartsen en assistenten.

Onze praktijk is uitgerust met de meeste moderne apparatuur om uw huisdier met de beste zorg en deskundigheid te behandelen.

Hieronder geven we u een rondleiding doorheen de praktijk.

Wachtzaal

600_img_9559.jpg

Spreekkamers

600_img_9370.jpg

Balie

Tijdens de openingsuren kan u aan de balie terecht voor het afhalen van voeding en medicatie. Ook anti-parasitaire middelen, zoals worm-, teken- en vlooienmiddelen behoren tot het gamma. Onze ervaren assistentes beantwoorden met veel plezier en kennis al uw vragen.

Labo

De praktijk beschikt over moderne apparatuur voor de analyse van bloed, urine en ontlasting. De resultaten zijn in een mum van tijd bekend zodat onmiddellijk een aangepaste behandeling kan worden opgestart. Ook wordt microscopisch onderzoek met regelmaat uitgevoerd om onder andere huid- en oorontstekingen deskundig te beoordelen. Indien uw dier last heeft van een gezwel, kan microscopie eveneens informatie bieden over de aard ervan.

Hospitalisatie

Indien uw huisdier intensieve verzorging nodig heeft, kan hij opgenomen worden in onze moderne  dierverblijven. Hier worden ze nauwlettend opgevolgd. Ook na een operatie kunnen ze hier rustig en onder de juiste omstandigheden wakker worden.